8 kameran langaton videovalvontajärjestelmä 1080HD C8_1080WRSET

495,00 

Kuvaus

Langaton videovalvontalaite 8:lla 2MPIX kameralla.

Laadukkaat langattomat WLAN kamerat kamerat IR valolla. Laadukkaat 1MPIX kamerat 30m pimeänäöllä. Pimeänäkö LEDit jolla saavutettaan jopa 30m pimeänäkö! HD-tasoinen kuva! Kuvayhteys kamerasta tallentimeen on täysin digitaalinen (ei analogisten järjestelmien kuvakohinaa). Antennit ovat irroitettavia ja vaihdettavia (voi vaihtaa myös tehoantennin signaalin parantamiseksi). Kamerat voidaan kytkeä verkkoon myös RJ45 kaapelilla. Maksimi tallennus tarkkuus 1080P. Kamerat ovat ulko- ja sisäkäyttöön sopivia (IP67). Kamerat on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista.

Langaton yhteys kameroihin muodostetaan WLAN verkon avulla. Keskusyksikössä on oma WLAN tukiasema joka luo verkkoyhteyden. Kamerat on valmiiksi asennettu toimintaan, joten sinun tarvitsee kytkeä vain kamerat ja keskusyksikkö virtalähteeseen ja laite alkaa toimia samointein. Koska kameroiden langattomuus on toteutettu WLAN tekniikalla, voidaan kantomatkaa jatkaa WLAN extender laitteella tai vaihtamalla kameroiden antennit suuntaaviin.

Laitteessa on valmiina asennettu 2TB kovalevy, johon 8 kameran kuvaa tallennetaan n. 1-2 viikkoa tarkkuudesta riippuen. Laite osaa kirjoittaa vanhimmasta päästä tallenteita yli, joten levytila ei koskaan tule täyteen. Mikäli tallenteissa on jotain jonka haluat ottaa talteen (esimerkiksi rosvot tai pihalla liikkuneet eläimet) voidaan tallennus tehdä etänä kännykällä tai tabletilla tai sitten liittämällä laitteeseen muistitikku tai ulkoinen kovalevy.

Kameroiden kuvaa voidaan katsella keskusyksikköön liitettävästä monitorista tai televisiosta tai etänä tietokoneen selaimella tai kännykällä tai tabletilla (Apple IOS ja Android tuki). Näytölle saa 1-8 kameran kuvan yhtäaikaa tai kameroiden kuvan vaihtumaan (kierto) halutun ajan välein.

Myös mahdollisuus laittaa liikehälytykset esimerkiksi sähköpostiin tai kännykkäsovellukseen

Laitteessa on P2P toiminto reitittää kuvan automaattisesti palomuurin läpi ilman vaativia asennuksia QR-koodin avulla.

Laitteen käyttöliittymä on hiirellä ohjattava ja helppokäyttöinen. Hiiri kuuluu pakettiin.

Halutessasi voit asettaa myös liikehälytykset vaikkapa sähköpostiin.

USB-liitäntään voidaan liittää muistitikku tai ulkoinen kovalevy, johon voidaan siirtää kuvamateriaalia.

Laitteen liitännät:

-HDMI, VGA, 2xUSB, RJ45.

Mukana tarvittavat muuntajat ja RJ45 johto laitteen liittämiseksi reitittimeen (reititin ei kuulu hintaan).

Laitteen voi liittää televisioon tai tietokonemonitoriin VGA tai HDMI kaapelila

Paketissa on myös 4x videovalvonnasta varoittavia tarroja.

HUOMAA ETTÄ JOTKUT MYYVÄT VAIN TYHJÄÄ VIDEOVALVONTALAITETTA JOSSA EI OLE KOVALEVYÄ. TÄSSÄ LAITTEESSA ON MUKANA VIDEOVALVONTA KÄYTTÖÖN TARKOITETTU WD PURPLE SARJAN KOVALEVY VALMIINA PAIKALLEEN KÄYTTÖVALMIIKSI ASENNETTUNA. HUOMAA MYÖS ETTÄ TÄSSÄ ON 2TB KOVALEVY.