Langaton videovalvonta 1080p 4 kameraa 10,1″ näytöllä C4_720WRSET+TFT

395,00 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Laadukkaat langattomat WLAN kamerat kamerat IR valolla. Muodostetaan WLAN verkon avulla. Keskusyksikössä on oma WLAN tukiasema joka luo verkkoyhteyden.

Antennit ovat irroitettavia ja vaihdettavia (voi vaihtaa myös tehoantennin signaalin parantamiseksi)

Maksimi tallennus tarkkuus 1080HD.

Kamerat voidaan kytkeä verkkoon myös RJ45 kaapelilla

Ulko- ja sisäkäyttöön sopivia (IP66)

Valmistettu pulverimaalatusta alumiinista.

Käyttäessäsi videovalvontalaitetta suoraan keskusyksiköllä voidaan zoomata digitaalisesti johonkin kohtaan yksinkertaisesti piirtämällä hiirellä haluttuun kohtaan laatikko ja laite zoomaa kuvan tuohon kohtaan. Kameroissa on myös tehokas pimeänäkö (kts. esimerkkikuvat).

Koska kameroiden langattomuus on toteutettu WLAN tekniikalla, voidaan kantomatkaa jatkaa WLAN extender laitteella tai vaihtamalla kameroiden antennit suuntaaviin.

Laitteessa on valmiina asennettu 2TB kovalevy, johon 4 kameran kuvaa tallennetaan n. 2 viikkoa. Laite osaa kirjoittaa vanhimmasta päästä tallenteita yli, joten levytila ei koskaan tule täyteen. Mikäli tallenteissa on jotain jonka haluat ottaa talteen (esimerkiksi rosvot tai pihalla liikkuneet eläimet) voidaan tallennus tehdä etänä kännykällä tai tabletilla tai sitten liittämällä laitteeseen muistitikku tai ulkoinen kovalevy.

Kameroiden kuvaa voidaan katsella keskusyksikköön liitettävästä monitorista tai televisiosta tai etänä tietokoneen selaimella tai kännykällä tai tabletilla (Apple IOS ja Android tuki). Näytölle saa 1-4 kameran kuvan yhtäaikaa tai kameroiden kuvan vaihtumaan (kierto) halutun ajan välein.

Laitteessa on P2P toiminto reitittää kuvan automaattisesti palomuurin läpi ilman vaativia asennuksia QR-koodin avulla.

Laitteen käyttöliittymä on hiirellä ohjattava ja helppokäyttöinen. Hiiri kuuluu pakettiin.

Halutessasi voit asettaa myös liikehälytykset vaikkapa sähköpostiin.

USB-liitäntään voidaan liittää muistitikku tai ulkoinen kovalevy, johon voidaan siirtää kuvamateriaalia.

Laitteen liitännät:

-HDMI, 2xUSB, RJ45.

Mukana tarvittavat muuntajat ja RJ45 johto laitteen liittämiseksi reitittimeen (reititin ei kuulu hintaan).

Laitteessa on mukana 12″ litteä näyttö jonka voi kääntää eri kulmiin. Voit asentaa valvontalaitteen esimerkiksi seinälle tai pöydälle. Sen lisäksi voit liittää sen televisioon tai monitoriin HDMI kaapelilla.

HUOMAA ETTÄ JOTKUT MYYVÄT VAIN TYHJÄÄ VIDEOVALVONTALAITETTA JOSSA EI OLE KOVALEVYÄ. TÄSSÄ LAITTEESSA ON MUKANA VIDEOVALVONTA KÄYTTÖÖN TARKOITETTU WD PURPLE SARJAN KOVALEVY VALMIINA PAIKALLEEN KÄYTTÖVALMIIKSI ASENNETTUNA.

LAITE ON ASENNETTU VALMIIKSI. LAITA VAIN VIRTAJOHDOT SEINÄÄN JA LIITÄT NÄYTTÖÖN NIIN KAMERAT ALKAVAT NÄKYMÄÄN JA LAITE KYSYY KÄYNNISTETTÄESSÄ ALOITETAANKO TALLENNUS.