Otsonaattori 7000mg/h vesi/ilma

529,00 

Otsonaattori 7000mg/h veden ja ilman puhdistukseen

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): otsonaattori 7000mg/h vesi/ilma Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ilma- ja vesiotsonaattori. Ammattilaismalli 7000mg/h.

Laitetta voidaan käyttää tavallisena otsonaattorina sekä veden puhdistukseen.

Otsonoinnilla voidaan rakennuksista, autoista, veneistä, saunasta yms. kohteista voidaan poistaa hajuja ja ummehtuneisuutta ja desifioida kohde.
Otsoni tehoaa eloperäisiin hajuihin, mutta ei epäorgaanisiin hajuihin (eli esim. Maalit, liuottimet yms.). Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja sekä viruksia.

Tällä mallilla voi otsonoida myös vettä (laitteeseen liitetään putki joka voidaan johtaa esimerkiksi kaivoon. Laitteessa on sisällä mäntäkompressori jonka avulla saadaan otsoni pumpattua edessä olevasta letkuliittimestä haluttuun kohteeseen (vaikkapa kaivoon veden pinnan alle). Samoin putkella voidaan johtaa otsonia vaikeapääsyiseen paikkaan, esimerksi homesaneerauksen yhteydessä tai suoraan auton ilmastoinnin kennoon purkamatta kojelautaa. Putkiliintäntä on kätevä myös esimerkiksi ummehtuneiden kaappien, kirjojen tai vaikkapa vaatteiden raikastamiseen. Voidaan myös johtaa esimerkiksi muovisäkkiin tai laatikkoon. jossa on otsonoitavat esineet.

Esimerkkikohteita:
-koiralle tai tupakalle haiseva auto
-haiseva ilmastointi autossa (otsonoi autoa sisäilmankierto kytkettynä).
-asunnot joissa on tupakoitu
-homesaneerauskohteet (kun vaurioituneet kohteet on poistettu voidaan muualle levinneet homeitiöt puhdistaa)
-saunat
-kaivot ja juomavesi
-uima-altaat
-porealtaat ja kylpypaljut
-vanhat kirjat
-ummehtuneet vaatteet, kaapit, ullakot

Veden otsonointi poistaa vedestä:
-Rautaa
-Mangaania
-Rikkivetyä, radonkaasua
-bakteereja

Voidaan käydään kaivojen veden desifioimiseen ja puhdistamiseen esimerkiksi mangaanista, raudasta jne. Kysy lisäksi otsonin levityskiveä.

Soveltuu myös kylpypaljujen ja porealtaiden veden puhdistamiseen! Kysy liitospaloja otsonin ohjaamiseen oikeaan paikkaan!
Suomenkieliset käyttöohjeet ja suomenkieliset varoitustarrat.

Maksimi otsonin tuotto jopa 7000mg/h (7g) = todella tehokas. Laite on tehty tukevalla tekniikalla: ei koronalevyjä ja käyttö onnistuu suuremmissa ilmankosteudessa (jopa 90%). Lisäksi tällä onnistuu myös veden puhdistaminen. Laite on isompi ja tehokkaampi kuin normaali 7000mg/h -malli.

Huomioi että toimitamme oletuksena tämän tuotteen manuaalisella kellolla. Manuaalisella kellolla voit ”lukita” laitteen tuottamaan otsonia jatkuvasti, jonka jälkeen otsonaattoria voidaan ohjata ulkoisella kellolla. Tämä toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi kaivon otsonoinnissa. Mikäli haluat kuitenkin tuotteen elektronisella kellolla, mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsonaattori 7000mg/h vesi/ilma”