Vikakoodinlukija Launch X431

199,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Vikakoodinlukija useimpiin Suomessa käytössä oleviin autoihin. Tämä eroaa halvoista vikakoodin lukijoista siten että tämä on netin kautta päivitettävissä ja tällä laitteella voi lukea ja sammuttaa myös Airbag, ABS valot. Myöskin helppo käyttää, koska et tarvitse erillistä tietokonetta koodien lukemiseen. Laite ottaa myöskin käyttövirran autosta, joten laitetta ei tarvitse muistaa ladata. Laitetta voi käyttää myös standardilla MicroUSB-laturilla (normi kännykkälaturi).

-Lukee yleiset (P0, P2,P3 and U0) OBD2 koodit sekä valmistajakohtaiset (P1, P3 and U1) koodit.
-Vikavalojen sammutus
-Tukee moottorin, ABS, Airbag ja vaihteiston koodien lukemista.
-anturiarvojen seuranta: näyttää livedataa antureista, kuten O2-lambda anturitesti
-kirkas ja selkeä värinäyttö
-koodit voi tallentaa (myös useista autoista sarjanumeron kanssa) ja myös tulostaa käyttäen windows tietokonetta apuna.
-Ilmaiset päivitykset netin kautta (helppo päivittää asennetaan Windows tietokoneelle ohjelma, otetaan muistikortti laitteesta irti ja kytketään mukana tulevan USB-muistikortinlukijan avulla tietokoneeseen. Ohjelma asentaa uudet päivitetyt ohjelmistot kortille).
-Englanninkielinen.

KATSO VIDEO !!! HUOMAA ETTÄ TÄMÄ EROAA PERUS OBD2 LUKIJOISTA SITEN ETTÄ TÄMÄ LUKEE MYÖS ABS JA AIRBAG KOODIT JA NOLLAA NE.

Tuetut autot:

Eurooppalaiset: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, MB Sprinter, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Volvo, VW.
Aasialaiset: Acura, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Kia, h, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Scion Toyota.
Amerikkalaiset: Chrysler, Ford, GM